Bouwkundige beveiliging

Eigenlijk is de aanwezigheid van een goed (drie sterren) veiligheids slot een must. Gevoeligste plaatsen voor braak zijn nog altijd de ramen en deuren, het weren van inbrekers is op die punten extra belangrijk.

De verscheidenheid aan sloten is groot, door de ervaring van A.S. Beveiligingstechniek B.V. is het mogelijk de beste optie voor deze punten te vinden. Het plaatsen gebeurt door onze monteurs professioneel en deugdelijk. Laat u door ons adviseren om tot een goed eindresultaat te komen.


Veiligheids hang - en sluitwerk

We kunnen onze woning door middel van hang en sluitwerk al een stuk minder aantrekkelijk maken voor de inbreker. Wanneer uw woning voorzien is van slecht of ondeugdelijk hang - en sluitwerk is dit voor de inbreker een aantrekkelijke klus. Door middel van het door A.S. Beveiligingstechniek B.V. aangebracht veiligheids hang - en sluitwerk is het voor de inbreker een moeilijke opgave nog binnen te komen. Het aanbrengen van veiligheidssloten en het plaatsen van bijzetsloten geeft al meteen een stuk extra veiligheid. Bij deze sloten horen natuurlijk deugdelijke cilindersloten. Wist u dat wanneer uw woning beveiligd is, en u een certificaat veilig wonen aanvraagt u tot wel 20% op uw verzekeringspremie kunt besparen? Dat is toch mooi meegenomen.


Glasbeveiliging

Glas wordt als bouwmateriaal in praktisch elk gebouw in grote hoeveelheden gebruikt. Toch is glas een kwetsbaar product. De meest verwerkte glassoorten zijn zeer breekbaar. Vanwege de breekbaarheid is normaal glas zr attractief voor inbraak, en vandalisme. Een flinke slag op het glas is meestal voldoende om een hele ruit te laten versplinteren. Glas kan de zwakste schakel in beveiligingssystemen zijn, maar om dat te minimaliseren is er glasbeveiligingsfilm ontwikkeld. De glasbeveiligingsfilm is opgebouwd uit meerdere polyesterlagen en verschillende coatings. Door meerdere lagen op elkaar te persen ontstaat een bijzonder sterk en taai laminaat. De film heeft een speciale bevestigingslaag waarmee het wordt aangebracht op glas.. Wanneer u glasbeveiligingsfilm toepast zal het glas bij inslag wel breken maar de scherven blijven op hun plaats door de hechting aan de sterke film. Glasbeveiligingsfilm werkt dus inbraakvertragend, verhoogt de persoonlijke veiligheid en help de schade door rondvliegende glasscherven te beperken. De films bevatten een UV-werende coating en houden zo 95% van de UV-straling van buitenaf tegen.

 

 

 

 

 

A.S. Beveiligingstechniek B.V.
Edisonstraat 22
2811 EM Reeuwijk
Tel. : 0348-689445