Brandbeveiliging

Branddetectie / ontruiming

Na de rampen in Enschede en Volendam hebben brandweer en verzekeraars het Programma van Eisen aangescherpt. Hierin staat hoe een pand beveiligd moet zijn tegen brand. Tegenwoordig wordt hierop streng gecontroleerd. Daarom worden zowel de bedrijven met ge´nstalleerde detectieapparatuur als de uitvoerende bedrijven gecertificeerd. A.S. Beveiligingstechniek B.V. is een erkend Branddetectie bedrijf en mag derhalve zowel de projectering, de installatie, het onderhoud als de certificering uitvoeren.

Systemen:

Afhankelijk van het pand, de omvang van de installatie en omgevingsfactoren wordt bepaald wat voor installatie noodzakelijk is. Een kantooromgeving vergt een andere installatie als bijvoorbeeld een koelhuis of timmerfabriek. Ook hier geldt dat wij na een grondige inventarisatie tot een doelgericht plan komen dat geheel aan de eisen van het Programma van Eisen voldoet. (PvE)

Opleiding/Onderhoud

Het is van belang dat iemand binnen uw bedrijf verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de maandelijkse test. Wij leiden deze medewerker op (Cursus Opgeleid Persoon) om de test te kunnen uitvoeren. Daarnaast verzorgt A.S. Beveiligingstechniek B.V. het vereiste onderhoud op de branddetectiesystemen.

 

 

 

 

A.S. Beveiligingstechniek B.V.
Edisonstraat 22
2811 EM Reeuwijk
Tel. : 0348-689445