Camerabeveiliging

Camerabewaking neemt in onze samenleving een steeds prominentere plaats in. U treft camerasystemen aan in winkels, bedrijven, op bedrijfsterreinen, in parkeergarages, en op risicopunten in steden. Maar ook zijn deze systemen steeds vaker te zien bij woningen en op particuliere terreinen. A.S. Beveiligingstechniek B.V. heeft er dagelijks mee te maken en kent alle ins en outs.

Uitgangspunten

De verschillen in systemen zijn groot. Er bestaat een enorme variatie in camera’s, monitoren, multiplexers, digitale opslag en transmissie van beelden. Daarom is het absoluut noodzakelijk, alvorens u een camerabewakingssysteem laat installeren, dat u de uitgangspunten voor zo’n systeem goed overweegt. Uiteraard doen wij dat graag met u samen. Belangrijk daarbij is bijvoorbeeld: Dient het systeem voor observatie? Is het bedoeld voor de herkenning van personen of voertuigen? Of heeft u er iets anders mee voor? Met een professionele inventarisatie vooraf voorkomt u een probleem achteraf.

Wij leveren vanaf het eenvoudigste tot het meest complexe cameratoezichtsysteem, daarbij is kwaliteit onze primaire prioriteit.

Wij leveren CCTV-camerasystemen, VCR’s, digitale recorders, multiplexers, microprocessorgestuurde switcher/controller-systemen, transmissiesystemen en andere daarmee samenhangende apparatuur voor bewakingstoezicht, samen met uitzonderlijke technische service.

Heldere observatie en nauwkeurige bewaking zijn essentieel als u uw bedrijf in het oog wilt houden.

Bij ons vindt u bewaking en toezicht met betaalbare en flexibele oplossingen.

Geheel nieuw is een intelligent en flexibel systeem dat harddiskrecording, automatische analyses en IP technologie combineert, waarbij internet-technologie u in staat stelt om de beelden en managementinformatie overal ter wereld te bekijken via PC, laptop of PDA.

De nieuwste produkten van Samsung

Afgelopen jaar introduceerde Samsung de SHR-2040P, een 4-kanaals digitale recorder. De recorder werd direct vanaf de lancering door de markt goed ontvangen en is een doorslaand succes. Ook dit jaar komt Samsung met een aantal nieuwe producten op de markt. Dit zijn onder andere een 8- en een 16 kanaals DVR, een high speed dome, een camera met 320x powerzoom, twee monitoren en een hoge resolutie camera met dag/nacht functie.

8 & 16-kanaals recorder

Na de succesvolle introductie van de 4- kanaals recorder, de SHR2040-P, introduceert Samsung nu een 8-kanaals recorder (SHR 2082/320) en een 16-kanaals recorder (SHR 2162P/320). Beide recorders zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. De prestaties zijn ongekend. Ze kunnen met 100 pps opnemen en daarbij 4 audiostreams verwerken. De recorders maken gebruik van de laatste MPEG4 technologie, waarbij de kwaliteit en de snelheid van opname op een zeer hoog niveau staan. De exportmogelijkheden van de Samsung SHR-2162P/320 digitale recorder zijn legio. De gebruiker kan door middel van een ingebouwde CDR of een USB2.0 geheugenmodule fragmenten exporteren en deze via Windows Mediaplayer afspelen.

Nieuwe High speed dome

Deze High Speed Dome (SCC-C6407) is voorzien van maar liefst 32x optische en 10x digitale zoom. In totaal dus 320x zoom! De camera is voorzien van een EXVIEW Had CCD chip. Deze nieuwe Dome van Samsung heet niet voor niets High Speed, hij heeft namelijk een pan snelheid van 400º per seconde en een tiltsnelheid van 200º per seconde. Samen met de krachtige autofocus functie kunt u dus alle mogelijke objecten razendsnel en haarscherp vastleggen. Dankzij de revolutionaire dag/nacht functie kunnen ook duidelijke beelden worden weergegeven bij moeilijke lichtomstandigheden. Om te allen tijde de privacy te kunnen waarborgen is de Dome voorzien van 12 vrij te programmeren polygone privacy zones. Waardoor het nu mogelijk is om alleen het gedeelte af te dekken dat u wilt en niets meer.

Doordat de camera extreem ver in kan zoomen zou er een probleem kunnen ontstaan wanneer er enige mate van beweging is in de mast waarin de dome geplaatst is. Om dit te ondervangen heeft Samsung de camera voorzien van beeldstabilisatie waardoor, zelfs als de camera enige mate beweegt, het beeld toch stabiel is.

Nieuwe serie camera’s met dag/nacht functie (SCC-B2300 & SCC-B2391)

Deze nieuwe serie hoge resolutie, dag / nacht camera’s zijn leverbaar met een resolutie van van 400 en 540 lijnen. Met deze resolutie legt Samsung de lat weer een stukje hoger. Was vroeger 330 lijnen een normale resolutie, Samsung heeft dit met maar liefst 20% verhoogd. De camera’s beschikken over een dag/nacht functie die automatisch van kleur naar zwart/wit schakelt, als de lichtomstandigheden daarom vragen. Hierdoor heeft u 24 uur per dag de best mogelijke beelden. Dankzij de SONY Super-HAD CCD chip en de revolutionaire digital signal processing, leveren deze camera’s kraakheldere beelden. Bij gebruik van de BLC (Back Light Compensation) functie zijn de camera’s in staat om een helderder en scherper beeld te geven van objecten die niet goed worden weergegeven door tegenlicht of achtergrondverlichting. Doordat de hedendaagse digitale recorders steeds beter instaat zijn om beelden met een hoog detail op te nemen, wordt de keuze voor een camera met voldoende resolutie steeds belangrijker. Samsung heeft hierin voorzien door de normale camera al uit te rusten met voldoende detail waardoor kwaliteit niet veel hoeft te kosten.

Powerzoom camera’s

Tenslotte heeft Samsung ook nog een powerzoom camera uitgebracht. Deze camera (de SCC-C4307) beschikt over 32x optische zoom en 10x digitale zoom in totaal dus 320x zoom. Ook deze camera is uitgerust met een SONY EXWAVEHAD CCD chip en beschikt over een automatische dag/nacht functie. Om te allen tijden de privacy te kunnen waarborgen is de camera voorzien van 8 vrij te programmeren polygone privacy zones. Waardoor het nu mogelijk is om alleen het gedeelte af te dekken dat u wilt en niets meer.

Doordat de camera extreem ver in kan zoomen zou er een probleem kunnen ontstaan wanneer er enige mate van beweging is in de mast waarin de camera geplaatst is. Om dit te ondervangen heeft Samsung de camera voorzien van beeldstabilisatie waardoor zelfs als de camera enige mate beweegt, het beeld toch stabiel is.

Samsung monitoren

Samsung komt uit met twee nieuwe TFT-LCD monitoren, die speciaal zijn ontwikkeld voor CCTV systemen. De monitoren zijn in zwart uitgevoerd, door de strakke vormgeving passen ze in ieder interieur. Ze zijn verkrijgbaar in een 17” (SMT-171) en een 19” (SMT-190) uitvoering en zijn voorzien van 2 BNC input/output connectoren en 1 VGA input. Verder zijn de monitoren voorzien van een SVHS loop out aansluiting, waardoor ze eenvoudig doorgelust kunnen worden. Uniek is dat ze zijn uitgerust met “tempered glass”, hierdoor zijn ze niet aanraak gevoelig. Dankzij de 3D comb filter hebben de monitoren een extreem heldere en scherpe weergave.

 

 

 

 

A.S. Beveiligingstechniek B.V.
Edisonstraat 22
2811 EM Reeuwijk
Tel. : 0348-689445