Meldkamer

Afspraken

A.S. Beveiligingstechniek B.V. werkt landelijk met een aantal NCP Borg erkende meldkamers. Het voordeel hiervan is dat wij inzage hebben in het systeem van de meldkamer. Wij adviseren u in de afspraken die gemaakt moeten worden met de meldkamer over de te volgen procedures.

Rol van A.S. Beveiligingstechniek B.V.

Zijn er wijzigingen in de procedures gewenst dan geeft u deze aan ons door. Wij zorgen er voor dat deze door de meldkamer correct uitgevoerd worden. Ook worden wij op de hoogte gehouden van alle belangrijke meldingen die u systeem verzonden heeft zodat wij adequaat kunnen reageren bij bijzonderheden. Indien u een verschil van mening heeft over de gevolgde werkwijze van een meldkamer, dan zoeken wij dit voor u uit.

De meldkamer: Landelijke alarmcentrale voor bedrijven, organisaties, instellingen en particulieren.

De meldkamer is een onafhankelijke, landelijke alarmcentrale. Bijna alle aangesloten beveiligingsinstallaties, door ons aangelegd, geven hun doormelding naar deze centrale.

Door gebruik te maken van de mogelijkheid tot doormelden richting de meldkamer, beperkt u de risico’s op het verlies, ontvreemding of schadelijke gevolgen van een inbraak, brand, overval of sabotage. De alarmcentrale is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en continu bezet door minimaal 2 operators en één hoofd operator. De meldkamer heeft haar eigen research & development afdeling waardoor continu technische onderzoeken worden gedaan hoe ze haar werkwijze nog sneller en effectiever kunnen maken. Zodra uw systeem een onjuistheid detecteert, wordt er een stil en gecodeerd signaal naar de meldkamer alarmcentrale gegeven. Deze signalen kunnen verschillen van inbraak-, brand-, overval- of een sabotagealarm. Buiten deze signalen wordt er ook een in- of uitschakel signaal gegeven met een eventuele bijvermelding van wie, maar ook een storings- en technisch alarm en 24 uurs testmeldingen.

 

 

 

 

 

A.S. Beveiligingstechniek B.V.
Edisonstraat 22
2811 EM Reeuwijk
Tel. : 0348-689445