Toegangscontrole systemen

Door toenemende criminaliteit is toegangscontrole niet meer weg te denken uit het hedendaagse bedrijfsleven. Toegangscontrole beheert gedrag en geeft overzicht en duidelijkheid.

A.S. Beveiligingstechniek B.V. weet hier alles van. Door deze vorm van beveiliging is het mogelijk een geselecteerde groep mensen toegang te verlenen tot parkeerterreinen, bedrijfspanden of zelfs een enkele ruimte in een gebouw. Dit gebeurt door middel van een magneetkaart, proximitysleutel, vingerafdruk of irisscan die toegang verlenen tot vooraf te definiŽren gebieden.

Koppelingen

Toegangscontrolesystemen kunnen bovendien worden gekoppeld aan een werktijdregistratie-, een kantineafreken- of een parkeerbeheersysteem. Tevens kan met een toegangscontrolesysteem een aan- en afwezigheidsrapportage worden gemaakt, wat een belangrijk instrument is bij een eventuele evacuatie.

Gebouw Beheers Systeem

In veel gevallen kan een toegangscontrolesysteem ook worden uitgebreid naar een Gebouw Beheers Systeem (GBS), waarbij de volledige besturing van verlichting, verwarming, luchtbehandeling, brandmelding, inbraak en camerasystemen in het hele gebouw tot de mogelijkheden behoort.

A.S. Beveiligingstechniek B.V. is gespecialiseerd in advies, installatie en onderhoud van toegangscontrolesystemen en zoekt samen met u naar de juiste oplossing.

 

 

 

 

A.S. Beveiligingstechniek B.V.
Edisonstraat 22
2811 EM Reeuwijk
Tel. : 0348-689445